Гоце Делчев · Избори » Избори 2024 » Избори за Европейски парламент и за народни представители на 9 юни 2024 » Съобщения

Съобщения

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[23.05.2024]

ВАЖЕН СРОК ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ!!!

Община Гоце Делчев информира, че:

.

На 24 и 25 май 2024 г. (петък и събота) до 17.00 ч., заявленията за вписване в избирателния списък по настоящ адрес (Приложение №26-ЕП, Приложение №27-НС) и заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия (Приложение №30-ЕП, Приложение №31-НС) за избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г., ще се приемат от "оперативен дежурен" в сградата на Общинска администрация гр. Гоце Делчев, ул. „Царица Йоанна“ №2.

.

Избирателите, които желаят да гласуват по настоящ адрес в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г., може да подават електронно заявление за гласуване по настоящ адрес без да се изисква електронен подпис, интернет страницата на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ в Министерството на регионалното развитие и благоустройството на адрес https://regna.grao.bg/.

Още информация вижте тук

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ